Om behandleren

Mit navn er Benedicte Bojesen.
Jeg er uddannet BMA Master Akupunktør (Boel Akupunktur), Ansigtsakupunktør, Stress Indikator ekspert ved Hogrefe, Psykologisk Forlag, Food And Health Consultant ved Sally Walker, Goodlife, København, samt Kosmetiker ved TESE, KBH.

Disse uddannelser giver mig kompetence til at lave smertelindrende behandling, sundhedsfremmende og forebyggende konsultationer, som indebærer rådgivning og vejledning indenfor sundhed, samt værktøjer til at lave kostplan, stressvejledning, træningstips, energibehandlinger mm. Jeg arbejder både med forebyggelse af specifikke sygdomme, samt egentlig sygdomsbehandling af akutte og kroniske lidelser, herunder især gigt, rygsmerter og mave/tarm problemer, samt AMD/øjenlidelser, akne, Rosacea, eksem, adipositas, stress mv.
Klinikken har tilknyttet behandlingsansvarlig speciallæge.

En vigtig del af hele mit behandlingskonceptet, er at inddrage kosten og livsstilen, da den er grundpælene for et godt og sundt helbred og kombinationen med akupunktur giver fantastiske og vedvarende resultater.

Jeg er selv dianostiseret med Morbus Bechterew (rygsøjlegigt). Jeg klarer jeg mig uden medicin og bruger udelukkende min sunde livsstil og akupunktur som medicin.

Mvh
Benedicte Bojesen
Indehaver/ behandler