Klinikken

Dette sundhedscenter er specialiseret i at behandle mennesket ud fra et helhedsbillede, hvor kendskabet til østens diagnoser, vestens teknologi, samt kroppens biokemi, spiller en enorm rolle.

Jeg henvender mig til kvinder og mænd, samt børn med alle former for smerter, kroniske lidelser, hudproblemer, samt stress eller overvægt, som gerne vil have hjælp med anerkendte og veldokumenterede naturlige redskaber, herunder AcuNova/ Boel Moderne Akupunktur. Til dem som har prøvet alt og mere eller mindre er blevet opgivet af det etablerede system.
Til dig, som gerne vil holde kroppen sund og rask, samt styrke immunforsvaret. Til dig, som gerne vil se hurtige resultater og samtidig få velvære og omsorg.

Jeg arbejder både med forebyggelse af specifikke sygdomme, samt egentlig sygdomsbehandling af akutte og kroniske autoimmune lidelser; herunder især gigt, rygsmerter, knæsmerter og mave/tarm problemer, akne, Rosacea, eksem, samt AMD/øjenlidelser, adipositas, og stress.
Klinikken har tilknyttet behandlingsansvarlig speciallæge.

Boel Moderne Akupunktur er et unikt akupunktursystem med 10 "undersystemer" som behandler alle smerter, kroniske lidelser, samt hud- og øjensygdomme, hvor man primært benytter nervebaner, nervecentre i leddene. Succesraten for helbredelse, eller minimum en halvering af smerten, ligger på 85-90%. Øjenlidelser ca. 75%.

Jeg behandler ikke kræft, sclerose og psykiske lidelser, dog er der god effekt med BMA til at afstresse og berolige kroppen.

Huden behandles ud fra et unikt behandlingskoncept: Akupunktur, samt æteriske SAMA olier.

Ring eller send en sms på tlf. 61273605 for at booke en behandling.
Telefontid: Man-fre kl.8:30 - 9:30

Invester i din sundhed og dit ydre, køb mad af god kvalitet, helst økologisk og fokuser på de positive ting i dit liv.